STORE BØRN – erindring om en familie

Store-børn-FORSIDE_1080px-web190701_ELISABETH_GJERLUFF_0433_LOW“STORE BØRN  – erindring om en familie”( Gyldendal)  er Elisabeth Gjerluff Nielsens barndomserindringer, og samtidig en nutidsskildring af den vanskelige voksne erkendelse af afstand mellem søskende, som var nærmeste familie engang.
Nytårsaften 1997 er fire voksne søskende samlet i deres barndomshjem i Skjern. Deres mor ligger terminalt syg på samme lokale sygehus, hvor deres far netop er død. Med udgangspunkt i de dage, hvor begge forældre dør, fortæller Elisabeth Gjerluff Nielsen med stor sans for tiden og dens detaljer om sin barndom i 60’ernes vestjyske provins. Hun perspektiverer til voksenlivet i København, hvor hun med smerte må erkende, at de ’store børn’ – trods fælles opvækst– er kommet så langt fra hinanden, at det er vanskeligt, måske umuligt at nå selv fremstrakte hænder

I forbindelse med bogen tilbyder Elisabeth forfatterbesøg med oplæsning /spørgsmål/debat (og måske en lille relateret sang)
Foredraget vil indeholde overvejelser over de forhold i både stor og lille verden som måske medvirker til det faktum at hver fjerde dansker har brudt forbindelsen med et nært familiemedlem og som får de mange af os til gennem livet at søge og kæmpe med relationer i det eksistentielle spørgsmål om at være alene eller en del af flokken.

Mere info/pris/booking : mail@elisabeth.dk