Elisabeth kan bookes til optrædener med musik, til musikalske foredrag ( se eks. herunder) eller med bidrag til særlige begivenheder /efter ønske :

FORTRYDELSER – ET MUSIKALSK FOREDRAG

ukulele

Ikke et foredrag – ikke en koncert , men et MUSIK-FOREDRAG hvor Elisabeth gennem rejse i egne sange,( som bla an “en sømand som dig” “ hud mod hud” og “sotto voce”) synger, fortæller, læser op, og kommenterer på jagten på det lykkelige liv. Som ingen af os har opskriften på , men som vi alligevel godt kan nærme os ideer om måske. Osse ved at reflektere på hvad der IKKE gør os lykkelige .

Elisabeths musikforedrag tager udgangspunkt i den liste FORTRYDELSER , som en australsk sygeplejerske har samlet over sine patienters oftest udtrykte tanker på dødslejet . Som at man fortryder at man har arbejdet så meget f eks – eller levet så lidt efter egne og ikke andres mål og vurderinger .

I musikforedraget indgår både opfordring til eftertanke og kinddans , samt genhør med kendte såvel nyere sange fra Elisabeths efterhånden over 30 årige virke som sanger/sangskriver, forfatter, komponist og multi-mediearbejder ( aviser, tidsskrifter, radio/tv- film- teater- og børnekultur ) Pris efter aftale .

 

kontakt   mail@elisabeth.dk