RETTIDIG ØMHED
LIVE 2019 …
Efter nogle års band-pause vil Elisabeth i 2019 atter drage på tur med nyt orkester.Med den klassiske besætning bas,guitar,trommer og orgel spillet af de fire unge og friske mænd bag Elisabeths seneste og roste album RETTIDIG ØMHED. Orkestret kan til/fra forår 19  bookes via Fyens Musik Kontor: jesper@fmk.nu   62 80 07 08 …  eller mail@elisabeth.dk
skjern bank livem orkester

Herudover kan Elisabeth bookes til forskellige anledninger/ optrædener solo- under aktuelle temaer som f eks musikforedraget

FORTRYDELSER – ET MUSIKALSK FOREDRAG<

Ikke et foredrag – ikke en koncert , men et MUSIK-FOREDRAG hvor Elisabeth gennem rejse i egne sange,( som bla an “en sømand som dig” “ hud mod hud” og “sotto voce”) synger, fortæller, læser op, og kommenterer på jagten på det lykkelige liv. Som ingen af os har opskriften på , men som vi alligevel godt kan nærme os ideer om måske. Osse ved at reflektere på hvad der IKKE gør os lykkelige .

Elisabeths musikforedrag tager udgangspunkt i den liste FORTRYDELSER , som en australsk sygeplejerske har samlet over sine patienters oftest udtrykte tanker på dødslejet . Som at man fortryder at man har arbejdet så meget f eks – eller levet så lidt efter egne og ikke andres mål og vurderinger .

I musikforedraget indgår både opfordring til eftertanke og kinddans , samt genhør med kendte såvel nyere sange fra Elisabeths efterhånden over 30 årige virke som sanger/sangskriver, forfatter, komponist og multi-mediearbejder ( aviser, tidsskrifter, radio/tv- film- teater- og børnekultur ) Pris efter aftale .

kontakt   mail@elisabeth.dk